1 Followers
26 Following
joneacke

joneacke

Devin Fitzpatrick Art Consultants Review: Delen van kennis van kunst en design

"She's een persoon gevuld met een sterke passie en enthousiasme voor kunst." Meestal zult u horen of lezen dat specifiek over Devin op diverse beoordelingen of feedback vanwege haar slimme diensten met betrekking tot kunst. Ze is een fervent in het ontwerpen van ruimten voor kunst en in kunst in bestaande ruimten toe te voegen. Ze is zeker perfect voor de job van curating en artwork voor uw huis of commerciële ruimte te plaatsen. Devin Fitzpatrick Art Consultants heeft de ideale vaardigheden om geen kunst gerelateerde capaciteit en werk binnen elk budget. In het bijzonder, Devin ervoor kan zorgen dat goede service op inbedrijfnamehandleiding unieke kunstwerken, kopen van lokale galerieën, of de aankoop van retail websites.

 

Devin heeft een verbazingwekkende achtergrond die haar grondwerk tot kunst ondersteunt. Ze begrijpt echt de waarde van kunst en ze wordt ook getraind om dit te doen met haar graad in Art History en een certificaat in decoratieve en Fine Art beoordeling Studies van de Universiteit van New York. Haar masterthesis vertoont zelfs haar echte talent en enthousiasme aan de kunst. Het heet "De interrelatie van Art en ruimte: een onderzoek laat de 19e en vroege twintigste eeuw Europese schilderkunst" die later verworven de Joel Polsky Achievement Award van de ASID Educational Foundation en is gekenmerkt in IIDA van kennis Centrum. In haar proefschrift gaf Devin enorme focus op de betekenis van kleur, textuur, plaatsing, schaal en context van kunst in de ruimte. Haar DVS doen zo'n onderwerp is sinds haar interesse in de relatie tussen kunst en ruimte.

 

Vanwege haar duidelijk sterke stichting voor kunst, haar passie leidde zelfs haar een Graduate stage bij het National Gallery of Art in het ontwerp en de installatie departement worden benoemd en zat zelfs op de Washington State University's selectie Kunstcommissie als goed.

 

Devin Fitzpatrick Art Consultants wordt ook erkend voor haar flexibele aanpak van de behoeften van de klanten verwerken aangezien Devin begrijpt dat elke klant verschillende budget, doelen en stijl heeft. Ze is gewijd aan het maken van een grondige en curator interieur design en kunst raadpleging, en zorgt ervoor dat te maken van duurzame en geïnspireerd interieurs volgens de eisen van elke klant. Ze is van plan in een zeer zorgvuldige wijze zodat de tevredenheid van haar klanten. Devin vindt inspiratie in de rijke details van de eenvoud van het verleden en moderne daarbij uitstekend werk.

 

Haar stand op verfkleuren, meubels en een compleet interieur is absoluut betrouwbaar volgens de meeste van de toetsing van haar klanten. Ze zorgt voor het geven van goede redenen achter haar aanbevelingen en suggesties, dus ze inderdaad een betrouwbare baan kon uitvoeren in een grote of kleine residentiële en commerciële projecten.

 

Devin is zeer gastvrij voor eerste-timers ook sindsdien geniet ze leert hen nieuwe en opwindende dingen als een art consultant. Ze zou ook een perfect geschikt voor een team of een briljante werk bij de behandeling van de bezorgdheid van elke klant afzonderlijk kon doen.

 

Devin Fitzpatrick Art Consultants bevordert een beminnelijk aanpak in slagen elke kunstprojecten door Devin van zorgzame en vriendelijke persoonlijkheid en haar onmiskenbare goede talenten en een sterke passie voor kunst en design.